Zašto odabrati Ćosić knjigovodstvo

Mi razumijemo da se svaki poduzetnik suočava s jedinstvenim izazovima kada je riječ o računovodstvu. Zato vjerujemo da nas naš pristup izdvaja od naše konkurencije.

Iza nas je dugogodišnje iskustvo, iako je obrt otvoren krajem 2016. godine.

Vlasnica obrta više od 16  godina radi knjigovodstveno–računovodstvene poslove.

To nam daje za pravo da je naš slogan „profesionalci koji pružaju personalizirana, pravovremena i učinkovita rješenja“.

Za nas nikada niste samo broj u proračunskoj tablici. Odbacujemo pristup “jedna veličina za sve”. Želimo detalje o Vašim okolnostima kako bismo Vas mogli smisleno savjetovati i ponuditi prilagođena računovodstvena rješenja.

Inovativni smo, neprestano idemo naprijed kako bismo svojim klijentima pružili bolju uslugu.

U današnjem brzom, složenom i konkurentnom okruženju, pružit ćemo Vam svu pomoć, bilo da tek ulazite u poduzetništvo, bilo da ste uspješni poduzetnik, ali nemate najbolje iskustvo s Vašim trenutnim knjigovodstvom.  

Shvaćamo da računovodstvo nije zabavno za svakoga, ali istinski smo strastveni prema onome što radimo i prema klijentima s kojima radimo. Pridružite se i pogledajte što nas čini drugačijima…

Naše usluge koriste klijenti raznih djelatnosti, mali i veliki poduzetnici, pretežito iz Samobora, Zagreba i Zagrebačke županije uz pogodnost online komunikacije.

Besplatne konzultacije!

Dogovorit ćemo s vama besplatne prve konzultacije, bilo osobno ili putem telefona, ovisno o tome kako Vam više odgovara.